• Гренадин

  25.00 грн.
 • Ликер “Бейлис”

  89.00 грн.
 • Ликер “Калуа”

  98.00 грн.
 • Ликер “Куантро”

  89.00 грн.
 • Ликер “Кюрасао”

  55.00 грн.
 • Ликер “Малибу”

  66.00 грн.
 • Ликер “Ментол”

  55.00 грн.
 • Ликер “Самбука”

  89.00 грн.
Top